DIY Hjem Forbedring

Å komme hjem hver dag til et hjem som faller fra hverandre kan være veldig nedslående. Ikke bli motløs fordi du er i stand til å gjøre forbedringer i et hjem som er kostnadseffektive og ikke tar mye tid. Bruk disse tipsene til oppgrader ditt hjem!

Unngå å gjøre dyre renoveringer basert på personlig smak. Å bruke $ 1.000 en flis på badet ditt kan virke som en god plan, men oddsen er at hvis du til slutt selger, vil du ikke få tilbake pengene. Hvis endringen ikke er noe som kan verdsettes av noen andre enn deg, bør du vurdere å gjøre noe annerledes.

Når det gjelder forbedring av hjemmet, bør du vurdere å kjøpe kvalitetsprodukter i stedet for billigere, og dette vil gi en mye høyere avkastning på investeringen din. Selv om du i utgangspunktet kan spare penger på grunn av kostnadene for delene, kan holdbarheten være mye mindre enn de med høyere kvalitet. Et eksempel på dette vil være å kjøpe en kvalitet granitt benkeplate i stedet for Formica.

Velg bakgrunnsmønster nøye. Unngå å bruke overveldende mønstre i små rom; omvendt, ved å bruke en dristig design i et veldig stort rom, vil det virke koseligere. Bruk aldri mønstret tapet hvis du har mønstrede tepper eller vindusbelegg. For et rom fullt av vanskelige hjørner og utsparinger, velg et bakgrunnsbilde med et tilfeldig design som øyet ikke pleier å følge. Dette vil bidra til å skjule eventuelle ufullkommenheter i veggene.

wooden-flooring

Hvis du har råd til det, gå for harde tregulv og hold deg borte fra laminat. Laminat ser nesten ut som ekte tre og er lett å ta vare på, men det kan ikke etterbehandles. 10 til 20 år nede, må du selv eller en ny eier skifte ut gulvet i stedet for bare å få det pusset opp igjen.

I ethvert hjem med originale tregulv, bør huseieren som vurderer oppussingsprosjekter unngå å erstatte gulvene for enhver pris. Jo eldre et tregulv er, desto mindre sannsynlig er det at det kan erstattes med et like attraktivt gulv. Det er mye bedre å etterfinere eksisterende tregulv. Selv i tilfeller av den mest ekstreme skaden er det å foretrekke å legge et nytt gulv over det originale fremfor å fjerne det.

Når du har installert nytt teppe, ikke glem å ta hensyn til kostnadene for nye klistermerker. Du kan spare penger ved å fjerne det gamle teppet selv, men la om mulig takstripsene være intakte, for å redusere de endelige kostnadene ved profesjonell teppeinstallasjon. Det er dyrere å installere nye takstrips over betong enn å installere dem over tregulv.

Hvis du har kjæledyr, kan du tenke på å få harde tregulv eller tittelgulv i motsetning til å legge teppe. Dyrehår kan bli fanget i tepper og til og med de sterkeste støvsugerne sliter med å fjerne dem. Tepper inneholder også smuss og bakterier, mens harde gulv regelmessig kan vaskes med desinfeksjonsmiddel.

Det er ingenting som er like bra som å komme hjem etter å ha hatt en hard dag i et hus som ser bra ut. Disse tipsene vil hjelpe deg med å få prosjektene dine til å lykkes. Fokuser på målet du vil oppnå, og kom fremover. Bare jobb hardt, så får du en fantastisk bolig på kort tid.